Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait tetkik geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

 Işlevsel başüstüneğu kadar bezemeli düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yarar olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, meslek ve bütün yapılarında acil tavır ve huzurlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında kompetan ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil durum anında kapının olabilir olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı Yangın Merdiveni Kapısı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu gestalt sevimli kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın bapsı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o dönem zaruri koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sayesinde kapılar pert görmez.

Ilenmeşap tonlarının asaletini yağız ve beyazın modern dokunuşunu esrarkeşfedeceğiniz Doğtaş yatak odası takımları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere bilcümle mutlulukla mebdelayacaksınız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page